onsdag 3 juni 2015

Jahapp, då var det dags att röra på sig igen

Bloggandet har fått stå tillbaka p.g.a. att jag letar ny lägenhet. Det är 75% roligt och 25% frustrerande. Är rätt stolt att jag ändå lyckades klämma ur mig 700 ord idag, mellan alla mejl och telefonsamtal och myndighetsbesök. Inte direkt nobelpristagarkvalitet på dagens text, men ord är ändå ord.

2 kommentarer:

Skriviver sa...

Nobelpristagarnivå måste det ju heller inte vara på texten, så bra jobbat! Skönt att det är mest spännande med ny lägenhet, det skulle ju verkligen kunna vara tvärt om :)

Alltså, jag visste inte att du bodde i Schweiz. I Bern, trodde Eva, såg jag idag. Du kanske inte vill skriva exakt var du bor här på bloggen, men jag blir extra nyfiken eftersom min pappa bor strax utanför Bern, typ.

Bara hittepå sa...

Grüessech! Bern är min favoritstad i Schweiz, så där blir jag allt lite avis på din pappa. Själv bor jag i fransktalande delen, som också är fin, men Bern är liksom Bern. Min helvetiska tid lider dock mot sitt slut eftersom nya lägenheten är i Tyskland. Ah, en internationell flytt, jag kan inte tänka mig något mer avslappnat. :)

Har inte riktigt bestämt hur jag vill göra med anonymiteten här. Bloggen och skrivandet är lite som mitt Narnia och just nu vill jag nog ha vattentäta skott mellan den och vanliga livet, även om det känns fånigt att vara så här undvikande. Tror att det kanske kan ändra sig när jag kommit längre i min skrivprocess. Hur tänker du kring sådant här?