Om mig

Det var en gång en flicka som inte visste vad hon skulle bli. Hon tyckte ju om allt egentligen. Språk, litteratur, historia, naturvetenskap, matematik.

Nå, hon var tvungen att välja. Hon valde biologi. Det visade sig vara ett bra val, som ledde till en hel massa trevliga saken. Men ibland saknade hon allt det där andra hon också var intresserad av och som inte fick plats inne på laboratoriet.

Därför startade hon sin blogg, som ett hemligt rum att läsa och skriva och tänka i. Kanske framför allt skriva, för hon var en av alla dessa människor som var självupptagna nog att drömma om ett liv som författare. (Du är kanske en själv?)

Hon är förresten lite hemlig själv också. Det ber hon dig att ha överseende med.

Välkommen hit!

2 kommentarer:

Lugn. Det ordnar sig. sa...

Hej!
Vilken trevlig blogg du har, och vilken vacker bakgrundsbild! Är den tagen i landet du bor i just nu?
/Liv

Bara hittepå sa...

Tackar, tackar! Jag är själv mycket förtjust i bilden, men måste tyvärr erkänna att den är från en sådan där gratismall man kan välja. Har funderat på att byta den till något mer personligt, men jag tycker att den har så fin sagokänsla att jag har låtit den vara kvar. Jag tror att det är dimman som gör det. Mycket svag för dimma som rullar in. (Mitt nuvarande hemland, Schweiz, är dock inte heller så pjåkigt, även om det inte är så dimmigt här. Kanske får uppdatera bilden vart det lider.)