söndag 17 april 2016

Bloggrenovering?

Jag har tänkt länge att jag borde fixa till utseendet på min blogg. Kanske är det samma mekanism som får folk att riva ut sina fullt fungerande kök? För det funkar ju så som det är, mer eller mindre (men högerspalten är lite svår att läsa ibland, det retar mig). Jag har tröttnat bara.

Problemet är att jag inte är så bra på bloggdesign. Ett ännu större problem är att jag skulle vilja bli det.

Dock vill jag inte dra igång ett stort projekt just nu. Det skulle säkert vara jätteroligt att lära sig mer om att programmera hemsidor och ta fina bilder och det ena med det andra. Men inte just nu. Jag vill lägga den kraften på att skriva istället.

Så kanske kommer utseendet att ändras här framöver. Kanske kommer det inte bli så bra. Kanske blir det det ändå. Vi får se.

4 kommentarer:

MissMagic sa...

Hoppas du kommer fram till något du är mer nöjd med. Jag tycker din blogg är väldigt vacker med sin bakgrund men det viktigaste är ju att du är nöjd. Jag tycker det är kul att designa hemsidor men kan inget om koder. På wordpress kan man dock göra ganska mycket med layout ändå även fast man som jag int ekan något om webdesign. Vet inte hur det är på blogspot nuförtiden men jag hoppas det ordnar sig :)

Skriviver sa...

Spännande! Jag tror att det är exakt samma fenomen som får oss att vilja helrenovera köket eller fixa om utseendet på bloggen. Brukar tänka att man som människa förändras och att man gärna vill att ens närmaste omgivning (som bostad, kläder och även blogg) ska spegla den förändringen på något sätt. Ibland kan det bara vara något väldigt litet, men jag tror ändå att man ska lyssna på sin känsla. Så jag ser med spänning fram emot förändringar här inne! (trots att jag verkligen tycker att det är fint som det är, för det gör jag)

Bara hittepå sa...

Jag velade mellan blogspot och wordpress och valde till slut den här, men jag ångrar det lite nu faktiskt, för wordpress-bloggar är ofta snäppet snyggare tycker jag.

Roligt att du tycker bloggen är fin! Det får mig att lugna ner mig lite i renoveringsivern. Just nu i maj har jag ändå alldeles för mycket att göra för att ta mig an ännu ett projekt. Min psykiska hälsa säger tack till dig. :)

Bara hittepå sa...

Precis, plus att det alltid är lättare att ändra något litet och konkret istället för att jobba med sin inre personlighet. :) Jag har inte riktigt kommit fram till hur jag vill ha det, men för att fortsätta med inredningstemat skulle jag vilja ha det ljust och fräscht. :) Lite som din blogg kanske :)