söndag 19 april 2015

Poddlyssningsaktivitet

Okej, så här har jag gått och trott mig ha koll och så BAM!, nä det har jag inte, för jag har helt missat Författarpodden. Hur skedde detta? Varför? Vem är ansvarig? Vart kan jag skicka klagomejl? (Till mig själv antagligen).

Så. Nu har jag i alla fall lyssnat en smula och så långt är det extremt intressant. Enda nackdelen är att det inte verkar gå att ladda ner avsnitten (väl?). Eftersom jag gärna promenadlyssnar fick det först bli ett avsnitt av Fantastisk podd istället, innan jag kom hem och kunde streama på balkongen. Det var soligt och fint, men egentligen utför jag gärna någon monoton aktivitet medan jag lyssnar. Promenad, som sagt, eller diskning, eller möjligen potatisskalning. Nu letar jag efter en lagom syssla som kan kombineras med både podd och balkong.

Vad gör ni medan ni lyssnar?

2 kommentarer:

Skriviver sa...

Kul att du hittade författarpodden! Jag tycker den är mycket intressantare än exempelvis deckarpodden, även om jag brukar försöka lyssna på den också bara för att bredda mig så mycket som möjligt :)

Jag brukar lyssna på vägen till förskolan (en promenad som tar ungefär en halvtimme just nu), eller när jag viker tvätt eller diskar. Gillar också att göra saker under tiden, annars känns det som att jag kastar bort tid litegrand, hur roligt det än är...

Bara hittepå sa...

Jag har mest lyssnat på Writing Excuses förut, och så Fantastisk podd då. Deckarpodden känner jag inte till, men jag är inte så svag för just deckare (fast det kan ju vara intressant att höra ändå, bredda sig som sagt).

Vika/hänga tvätt är en bra lyssnarsyssla, det får jag börja göra också.