fredag 24 april 2015

[här hade jag tänkt mig en ordvits med tågtema, men min hjärna är helt slut så jag lägger ner]

Egentligen skulle jag tagit nattåget till Berlin igår kväll, men det var strejk, så jag fick åka hem igen. Snopet. Som tur var kunde jag boka om biljetten och ta första morgontåget, så idag har jag tillbringat tio timmar på resande fot. Lite segt var det, men jag valde att se det som en skrivtidspresent och såg till att inte ta med mig någon nöjesläsning alls (men dock en del jobbläsning som jag var tvungen att ta itu med). Jag tror jag får åka mer tåg framöver, för frånvaron av distraktioner gjorde att jag var tvungen att kämpa mig igenom ett par problemområden jag gruvat mig över. Är nu halvvägs genom steg 7 (utökade karaktärsbeskrivningar). Hurra för mig!

(Och Berlin alltså. Älskar denna stad. Och särskilt nu med skir vårgrönska överallt.)

2 kommentarer:

Eva Karlsson sa...

Grattis till utökade karaktärsbeskrivningar! Åh, Berlin. Jag har varit i Berlin i exakt två dagar i mitt liv - och det var förra våren och jag visste att jag skulle gilla det och det gjorde jag. Bland annat sprang jag ett lopp genom Tiergarten tillsammans med massor av tyska kvinnor. Ett underbart minne.

Bara hittepå sa...

Det låter som en härlig upplevelse! Något sådant skulle jag gärna träna till, men för tillfället tror jag det räcker med romanen som långtidsprojekt.