lördag 19 november 2016

Skrivhelg!

Jag trodde att jag skulle behöva jobba i helgen, men så blev det INTE. Så nu har jag en helt oplanerad helg, hurra! Dags att ta igen all den skrivtid som gick förlorad under veckan pga lite av varje. Ska försöka hinna läsa igenom alla mina favoritbloggar också för att se vad ni sysslat med sedan sist, men det får bli senare ikväll när jag hunnit få ur mig lite mer text. Vi hörs!

6 kommentarer:

Annika sa...

Men så härligt med en skrivhelg! Finns inget bättre nästan, än att bli överraskad med tid :-)

Bara hittepå sa...

Jag blev överraskad av både tid och ösregn -- en perfekt skrivkombination :)

Eva Karlsson sa...

Härligt med en skrivhelg. Och att det regnar utanför :-)
Hur känns det nu så här på söndagskvällen? Tycker du att du har gott om tid med skrivandet fram till dess lektören tar vid?

Bara hittepå sa...

Det korta svaret är nej, jag har inte tillräckligt med tid. :)

Det lite längre svaret är nej, men jag tror inte det skulle bli så himla mycket bättre om jag sköt upp lektörsläsningen heller. Det är så extremt motiverande att ha en deadline, även om jag så klart oroar mig för att manuset inte kommer vara 100% så som jag vill ha det när jag skickar iväg det i januari. Samtidigt tror jag att det kommer vara ett väldigt bra skede att få ta emot kritik. Manuset är fortfarande kantigt på många ställen, men intrigen och karaktärerna är där och jag har heller inte skrivit på det så otroligt länge att jag känner ett behov av att “försvara” mina val, om du förstår hur jag menar. Om lektören föreslår riktigt drastiska ändringar så hoppas jag att jag har tillräckligt med energi kvar för att genomföra dem (om jag håller med vill säga).

Anonym sa...

Skrivhelg ja. Du har haft din och jag har en framför mig. Precis som du vill jag skriva "klart" så mycket som möjligt innan inlämning. Deadline första 13 kapitlen söndag kväll. Nagelbitarfeeling :)

Bara hittepå sa...

Ojojoj, heja heja! :) Men bra att skriva i olika tempon tänker jag. Vissa delar av texten måste få växa fram långsamt och andra behöver den där intensiva koncentrationen man får av en deadline. Hoppas det blir en produktiv skrivhelg!