onsdag 6 juli 2016

Inte alls nödbedd...

…är jag när någon ber mig berätta mer om klistermärkesrevolutionen. Som svar på Evas fråga är här en bild på märkena jag valde ut till mitt nuvarande skrivprojekt. För den som vill prova så rekommenderar jag att köpa ark med många olika motiv, förutsatt att personen i fråga är lika barnslig som jag. Att välja ut dagens motiv ökar nämligen belöningsfaktorn ytterligare.

6 kommentarer:

Eva Karlsson sa...

Vad fint! Pingvinen och ugglan var extra söta :-) Jag tog en långpromenad till affären i morse för att köpa ett gratulationskort till en vän som fyller. Samtidigt såg jag klistermärken i flera ställ och då tänkte jag på dig och ditt knep :-) Gick ut lite lågt och inhandlade endast hjärtan och guldstjärnor och använde en del direkt till kortet för att liksom motivera för mig själv varför jag hade köpt dem. Vi får se vad som händer med övriga. Jag behöver i alla fall all uppmuntran som jag kan få.

Bara hittepå sa...

Ja men det är väl perfekt att ha allt material hemma om andan skulle falla på. Vet inte om det är samma för dig, men ibland behöver jag vänta in rätt tillfälle till att prova något nytt och sedan plötsligt en dag vaknar jag och känner NU.

Hanneles bokparadis sa...

så mycket roligt det finns!

Bara hittepå sa...

Man har det inte roligare än man gör sig :)

MissMagic sa...

Åh det är så kul med klistermärken :)

Bara hittepå sa...

Det håller denna lättroade bloggare med om. :)