onsdag 30 augusti 2017

Veckan som gick

Det har hänt så mycket den senaste veckan att jag knappt vet vad jag ska börja.

- Har avtackats på mitt gamla jobb
- Har flyttat till Danmark
- Har påbörjat en ny utbildning
- Har fått kommentarer från lektören
- Och så verkar det som att bloggen bestämt sig för att det gamla typsnittet inte var bra nog och istället valt ett nytt bara så där

En intensiv vecka. Jag återkommer när jag hunnit smälta allt detta en smula.

10 kommentarer:

 1. Låter hektiskt, men på ett bra sätt :)
  Hoppas du trivs i Danmark och med utbildningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så långt är allt roligt och spännande och liksom bara nytt på det där sättet som får en att känna att allt gammalt damm bara trillar av en och bortglömda sidor av en själv får komma fram i ljuset igen. :)

   Radera
 2. Vad mycket spännande du har på gång. Ser fram emot att läsa mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är superspännande! Och jag känner verkligen att jag har hamnat rätt. :) Lite svårt att hinna med skrivandet och bloggen bara, men nu när hösten smyger sig på ska det nog bli tid till det också så småningom. Tittar förbi borta hos dig så fort jag hinner.

   Radera
 3. Mycket spännande! Ser fram emot att få läsa mer om ditt äventyr :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut mycket spännande. Och skönt att äntligen ha kommit så här långt efter att ha funderat i många år. Du känner nog igen den känslan, misstänker jag. :)

   Radera
 4. Helt nytt liv i Danmark?! Det var det värsta. Och lektörsutlåtande på det. Omvälvande minst sagt. Men typsnittet måste ju vara det som skakar om mest😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jäpp, nu är det Danmark som gäller. Och ett nytt liv, absolut, men samtidigt känns det väldigt mycket som att komma hem. En otroligt skön känsla faktiskt, att vara på ett ställe som både känns välbekant och en smula exotiskt.

   Radera
 5. Ojdå, nytt jobb och ny utbildning. Lektörsutlåtande OCH nytt typsnitt. Det låter tufft, bara typsnittet hade fått min värld att skakas om tillräckligt liksom. ;) Varför händer allt på samma gång?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har ju dessutom bloggen bestämt sig för att byta typsnitt EN GÅNG TILL. Jag vet inte vad jag ska ta mig till… Fast egentligen tycker jag att det är bra att mycket händer på en gång. Jag kör två månader nu när allt är lite upp och ner, så får jag ta tag i skrivrutinerna och allt det andra senare. Få saker snabbar förresten på en flyttstädning så mycket som ett lektörsutlåtande. Jag har gnuggat och fejat och dammsugit mig igenom varenda kommentar.

   Radera